Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

λιγκουινι με κοτοπουλο

Ο νέος πρόεδρος που αναμένεται να είναι ο Βλαντίμιρ Πούτιν από τον Μάρτιο του 2018, δεν προτίθεται να συζητήσει κανένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, μέχρι να διορίσει την νέα κυβέρνηση, που σημαίνει ότι δεν θα το κάνει πριν τον Απρίλιο.


λιγκουινι με κοτοπουλο

μαγιο τριγωνο

«Οι μεταρρυθμίσεις μάλιστα κατά την δική του αντίληψη – γράφει η εφημερίδα - είναι μια υπόθεση που δεν ανέχεται την βιασύνη γι αυτό προγραμματίστε αμέσως τι θα κάνετε το 2019, είτε για το 2020 καθώς χρόνος υπάρχει όσος θέλετε».


σεμιναρια χτισιματος πετρας

Ωστόσο, η εφημερίδα επισημαίνει ότι μόνο σε δύο τομείς, ο τομέας της ασφάλειας και ο τομέας που περιλαμβάνει ότι έχει σχέση με την «ψηφιακή τεχνολογία» (ηλεκτρονική διακυβέρνηση) έκαναν το 2017 χρονιά ζωντάνιας. Στην αρχή μάλιστα του 2018, η οικονομία και η πολιτική έφθασαν πάνοπλες ώστε να αντιμετωπίσουν κάθε είδος κινδύνου, ενώ με την εγκληματικότητα στον κυβερνοχώρο ασχολήθηκαν γενικά όλοι όσοι έχουν ακούσει αυτή την ορολογία.


Η «ψηφιακή τεχνολογία» είναι η νέα πανάκεια για όλες τις κρατικές ασθένειες: το 2018 θα εμφανισθούν οι πρώτες απογοητεύσεις για το φάρμακο αυτό, προειδοποιεί η ρωσική εφημερίδα γράφοντας ότι «επιπλέον η ‘ψηφιοποίηση ‘ και η ‘ασφάλεια» και τίποτα άλλο είναι οι αδύναμοι πυλώνες για τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα της εξαετίας 2018-2024, που στην πραγματικότητα θα υπάρχουν για αόριστο χρόνο.


Μετά τις προεδρικές εκλογές για όλους και τους πολιτικούς και τους οικονομικούς παράγοντες της κοινωνίας θα γίνει σαφές ότι αυτό που νωρίτερα μπορούσε κανείς να το αφήσει για «μετά τις εκλογές», από τον Απρίλιο του 2018 μπορεί να ανασταλεί για πάντα, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


«Εάν λοιπόν δεν γίνει τίποτα, θα βρεθούμε μπροστά σε μια άνευ εξεγέρσεων και αναποτελεσματική απεραντοσύνη, που θα περιορίζεται από την αύξηση ενός ΑΕΠ κατά 1,5-2% , από την ευρωπαϊκού επιπέδου επιχειρηματική κερδοφορία, από τους υψηλούς δανειακούς κινδύνους που αντιμετωπίζει η Ρωσία και από την τιμή του πετρελαίου. Ωστόσο όλοι όσοι έχουν σχέδια να αλλάξουν κάτι θεωρούνται εν δυνάμει εχθροί της σταθερότητας» καταλήγει η εφημερίδα Kommersant


Η δημοφιλής ιστοσελίδα gazeta.ru, επισημαίνοντας ότι δεν υλοποιήθηκαν όλες οι πολιτικές προσδοκίες του 2017, επέλεξε τις πέντε πιο επιτυχείς αποφάσεις που ελήφθησαν το απερχόμενο έτος, εντός και εκτός Ρωσίας. Δύο από αυτές σχετίζονται με το όνομα του Ρώσου προέδρου. Η πρώτη είναι ότι κατέβηκε ως ανεξάρτητος υποψήφιος και όχι ως υποψήφιος του κόμματος «Ενιαία Ρωσία» και η δεύτερη είναι η ολοκλήρωση της στρατιωτικής επιχείρησης στην Συρία και η μερική αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από την χώρα αυτή.


Ωστόσο στην πρώτη θέση η ιστοσελίδα θέτει την απόφαση του Ρώσου προέδρου να κατέβει στις προεδρικές εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος, καθώς κατά τη εκτίμηση της διεύρυνε κατ’ αυτόν τον τρόπο τους ψηφοφόρους του, καθώς όπως επισημαίνει υπάρχουν και ψηφοφόροι οι οποίοι στις βουλευτικές εκλογές δεν ψήφισαν την «Ενιαία Ρωσία». Από την άλλη, επισημαίνει η ιστοσελίδα, έδειξε ότι ο πρόεδρος δεν στηρίζεται πρωτίστως στις κομματικές δομές αλλά σε όλα τα στρώματα του πληθυσμού.


Στην δεύτερη θέση των τοπ αποφάσεων του έτους που ελήφθησαν ωστόσο εκτός Ρωσίας, η ιστοσελίδα τοποθετεί την απόφαση των ΗΠΑ να μεταφέρουν την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ, ενώ περιλαμβάνει δύο ακόμη σημαντικές αποφάσεις που επίσης ελήφθησαν στο εξωτερικό. Την απόφαση της Κίνας να περάσει από το επεκτατικό μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης στο εντατικό μοντέλο, και την απόφαση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να γίνει πρόεδρος με υπερεξουσίες και να μετατρέψει την Τουρκία από κοινοβουλευτική σε προεδρική δημοκρατία.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

χοντος βολος

Στιγμές αγωνίας και φόβου έζησαν οι 875 επιβάτες και τα 141 άτομα πλήρωμα του πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Χανιά. χοντος βολος Ενώ βρισκόταν ανοιχτά της Ύδρας ξέσπασε πυρκαγιά στο γκαράζ με αποτέλεσμα οι καπνοί να τυλίξουν το πλοίο. Το πλήρωμα λειτούργησε άψογα προσπαθώντας να καθησυχάσει τους επιβάτες. Το σκάφος έλαβε εντολή να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά, πράγμα που έγινε στις 04:00 τα ξημερώματα. παιδικες κουβερτες με βελονες μπικος αριστειδης ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Πηγή φωτογραφιών ΑΠΕ-ΜΠΕ, flashnews.gr 01 «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Τρομακτικές φωτογραφίες από το φλεγόμενο πλοίο

το παπουτσι πειραιας

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και πρώην αθλητής Κυριάκος Διακογιάννης. το παπουτσι πειραιας Ο Κυριάκος Διακογιάννης γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1927 στην Πλάκα όπου και μεγάλωσε. Νονός του ήταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η καταγωγή του ήταν από τη Μάνη και την Πάτμο. Διακρίθηκε στα νεανικά του χρόνια ως αθλητής και υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας στίβου και πρωταθλητής Ελλάδος στο πένταθλο το 1947 και στο δέκαθλο το 1948. νεα φαρμακα χημειοθεραπειας τρομακτικος λαβυρινθος game Ο πατέρας του, Ιωάννης Διακογιάννης, ήταν αξιωματικός της Χωροφυλακής που την περίοδο της Κατοχής υπηρέτησε σε σημαντικές θέσεις στην περιβόητη Ειδική Ασφάλεια. Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος ο Κυριάκος Διακογιάννης είχε αριστερά πολιτικά φρονήματα και από το 1949 ως το 1951 εξορίστηκε στη Μακρόνησο. Μετά την απόλυσή του από τη Μακρόνησο, μετανάστευσε στο Λονδίνο, όπου ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στο περιοδικό που εξέδιδε ο Έλληνας εφοπλιστής Γιάννης Χατζηπατέρας, μετέπειτα κουμπάρ

μηχανη εσπρεσσο τιμη

Τα Εξάρχεια κινδυνεύουν να μετατραπούν σε γκέτο αναφέρει σε ερώτηση προς τους υπουργούς Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή και υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, η Ντόρα Μπακογιάννη και υποστηρίζει ότι υπάρχει «ανικανότητα της κυβέρνησης να εμπεδώσει αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες και τους εργαζόμενους στην περιοχή των Εξαρχείων». μηχανη εσπρεσσο τιμη Στην ερώτησή της η κ. Μπακογιάννη, επικαλείται την απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ να αναστείλει τη λειτουργία του υποκαταστήματός τους στα Εξάρχεια, εξαιτίας των κακόβουλων και βανδαλιστικών επιθέσεων στο κατάστημα και την απόφαση της διοίκησης του ΟΑΣΑ να μετακινήσει τη στάση τηλεματικής από το Πολυτεχνείο προς το Αρχαιολογικό Μουσείο. ξυλινο κρεβατι σπιτακι «Η αδυναμία της κυβέρνησης να αστυνομεύσει την περιοχή την καθιστά "άβατο", και την παραδίδει στα χέρια περιθωριακών ομάδων, εξτρεμιστών και του υποκόσμου» αναφέρει η κ. Μπακογιάννη και ερωτά τους συναρμόδιους υπουργούς, «σε ποιες ενέργειες σχεδιάζουν να προβούν, προκειμ