Ο αριθμός των ανασφάλιστων οχημάτων αυξήθηκε με καταιγιστικούς ρυθμούς, ενώ διάφοροι άδραξαν την ευκαιρία να «πλημμυρίσουν» τους δρόμους με πλαστά συμβόλαια.
δείκτης σαρ
Οι δήθεν… ασφαλιστές «ψαρεύουν», συνήθως, τους πελάτες τους μέσω διαφημίσεων στο Διαδίκτυο «παγιδεύοντάς» τους με ασυνήθιστα χαμηλές τιμές. Οι υποψήφιοι πελάτες δίνουν έτσι τα στοιχεία τους, ενώ ακολουθεί τηλεφωνική συνομιλία για τα περαιτέρω.
Ανυποψίαστοι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, στη συνέχεια, είτε καταθέτουν τα χρήματα σε κάποιον λογαριασμό – «φάντασμα», είτε τα δίνουν χέρι με χέρι (το οποίο φυσικά προτιμούν οι επιτήδειοι), ενώ ακολούθως λαμβάνουν το πλαστό συμβόλαιο, νομίζοντας ότι έχουν ασφαλίσει το όχημά τους σε «επώνυμη» μάλιστα (συνήθως) ασφαλιστική εταιρεία για να μην τους «γεννηθούν» υποψίες.
τι λες τωρα ζωδια
Αν βέβαια μετά εμπλακούν σε ατύχημα, αποκαλύπτεται η απάτη και αυτοί είναι τελείως εκτεθειμένοι, καθώς όχι μόνο δεν έχουν κάλυψη, αλλά κινδυνεύουν ακόμα και με ποινικές κυρώσεις.
χιμαιρα θεατρο αθηνα
Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις που οι οδηγοί δεν έμαθαν ποτέ πως είχαν στα χέρια τους ένα ανύπαρκτο ασφαλιστήριο, ωστόσο όταν προσπάθησαν να το ανανεώσουν, ο «ασφαλιστής» είχε εξαφανιστεί.
Πώς μπορείτε να προστατευτείτε
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου