Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ελληνική εταιρεία ψυχικών ερευνών

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση «το πρόβλημα δεν βρίσκεται στην αλλοίωση των καταχωρημένων συναλλαγών στις ασφαλείς φορολογικές ταμειακές μηχανές νέων προδιαγραφών. Βρίσκεται στην αποφυγή έκδοσης αποδείξεων, στις «απλές χειρόγραφες» αποδείξεις που εκδίδονται στην λιανική και στα «απλά χειρόγραφα» ή ακόμα και στα μηχανογραφικά «χωρίς καμιά διασφάλιση» Τιμολόγια ή Δελτία Αποστολής που εκδίδονται στην χονδρική και μπορούν να αλλοιωθούν εκ των υστέρων χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις και ικανότητες».


ελληνική εταιρεία ψυχικών ερευνών

Μάλιστα η Ένωση τονίζει ότι από το «2013 που στη χώρα μας διατίθενται φορολογικές ταμειακές μηχανές νέων προδιαγραφών (άνω του 50% των υφιστάμενων σήμερα ταμειακών μηχανών), δεν έχει καταγραφεί κανένα κρούσμα παραποίησης καταχωρημένων συναλλαγών σε αυτές».


Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση


ξενοδοχεια 3-5 πηγαδια τιμεσ

«Σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα και αναφορές στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, που αναφέρονται στην μεταφορά τεχνογνωσίας από το Γερμανικό κρατίδιο του Βρανδεμβούργου στην Ελλάδα σχετικά με την «εφαρμογή ενός μηχανισμού στις φορολογικές ταμειακές μηχανές», ο οποίος θα τις καθιστά ασφαλείς και «θα ακυρώνει κάθε προσπάθεια επέμβασης σε αυτές και διαγραφής των συναλλαγών στο τέλος της ημέρας», έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:


αυξηση μετοχικου κεφαλαιου χαρτοσημο

Από το 2013, που στη χώρα μας διατίθενται φορολογικές ταμειακές μηχανές νέων προδιαγραφών (άνω του 50% των υφιστάμενων σήμερα ταμειακών μηχανών), δεν έχει καταγραφεί κανένα κρούσμα παραποίησης καταχωρημένων συναλλαγών σε αυτές. Και δεν πρόκειται να καταγραφεί ποτέ κάτι τέτοιο, γιατί η «ανακάλυψη του Βρανδεμβούργου», είναι ένα μέρος των υποχρεωτικών τεχνικών προδιαγραφών όλων των ταμειακών μηχανών, που από το 2013 διατίθενται στην ελληνική αγορά.


Πιο συγκεκριμένα, επιτροπή που συγκροτήθηκε με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών το 2010, στην οποία συμμετείχαν στελέχη του Υπουργείου, ειδικοί επιστήμονες Μετσόβιου Πολυτεχνείου και φορείς της αγοράς, αφού έλαβε υπόψιν της όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές, κατέληξε σε πόρισμα όπου καθόριζε τις νέες τεχνικές προδιαγραφές των ταμειακών μηχανών.


Οι προδιαγραφές αυτές, με την έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενσωματώθηκαν με την ΠΟΛ.1220, στο ελληνικό φορολογικό δίκαιο το 2012 και επικεντρώνονται κυρίως σε τρεις κατευθύνσεις :


α) Την απόλυτη διασφάλιση της καταγραφής κάθε απόδειξης, άμεσα με την έκδοσή της, σε δύο διαφορετικά αποθηκευτικά μέσα και την αποθήκευση των δεδομένων της απόδειξης σε τρίτο απαραβίαστο αποθηκευτικό μέσο.


β) Την διασφάλιση του απαραβίαστου του φορολογικού μικροκώδικα και των αποθηκευμένων δεδομένων.


γ) Την υποχρεωτική δυνατότητα των ταμειακών μηχανών, να «επικοινωνούν» με τις κεντρικές πληροφοριακές υποδομές του TAXIS, μέσω internet (ADSL ή GPRS σύνδεσης) με τη χρήση ασφαλών πρωτοκόλλων (SSL/TLS 1).


Παράλληλα με την θεσμοθέτηση των τεχνικών προδιαγραφών, το 2013, κατασκευάστηκε και εγκαταστάθηκε στις πληροφοριακές υποδομές της Γ. Γ.Π. Σ., Server με εφαρμογή λογισμικού κατάλληλη για την συλλογή, καταχώρηση και επεξεργασία των συναλλαγών των φορολογικών ταμειακών μηχανών. Ο συγκεκριμένος server είναι σε θέση να δεχτεί καθημερινά, συναλλαγές και δεδομένα από τουλάχιστον 1.000.000 επιχειρήσεις. Στην πιλοτική λειτουργία του Server και με την εθελοντική συμμετοχή κάποιων επιχειρήσεων, έχουν συγκεντρωθεί ήδη σχεδόν 3.000.000 συναλλαγές.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

χοντος βολος

Στιγμές αγωνίας και φόβου έζησαν οι 875 επιβάτες και τα 141 άτομα πλήρωμα του πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Χανιά. χοντος βολος Ενώ βρισκόταν ανοιχτά της Ύδρας ξέσπασε πυρκαγιά στο γκαράζ με αποτέλεσμα οι καπνοί να τυλίξουν το πλοίο. Το πλήρωμα λειτούργησε άψογα προσπαθώντας να καθησυχάσει τους επιβάτες. Το σκάφος έλαβε εντολή να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά, πράγμα που έγινε στις 04:00 τα ξημερώματα. παιδικες κουβερτες με βελονες μπικος αριστειδης ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Πηγή φωτογραφιών ΑΠΕ-ΜΠΕ, flashnews.gr 01 «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Τρομακτικές φωτογραφίες από το φλεγόμενο πλοίο

το παπουτσι πειραιας

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και πρώην αθλητής Κυριάκος Διακογιάννης. το παπουτσι πειραιας Ο Κυριάκος Διακογιάννης γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1927 στην Πλάκα όπου και μεγάλωσε. Νονός του ήταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η καταγωγή του ήταν από τη Μάνη και την Πάτμο. Διακρίθηκε στα νεανικά του χρόνια ως αθλητής και υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας στίβου και πρωταθλητής Ελλάδος στο πένταθλο το 1947 και στο δέκαθλο το 1948. νεα φαρμακα χημειοθεραπειας τρομακτικος λαβυρινθος game Ο πατέρας του, Ιωάννης Διακογιάννης, ήταν αξιωματικός της Χωροφυλακής που την περίοδο της Κατοχής υπηρέτησε σε σημαντικές θέσεις στην περιβόητη Ειδική Ασφάλεια. Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος ο Κυριάκος Διακογιάννης είχε αριστερά πολιτικά φρονήματα και από το 1949 ως το 1951 εξορίστηκε στη Μακρόνησο. Μετά την απόλυσή του από τη Μακρόνησο, μετανάστευσε στο Λονδίνο, όπου ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στο περιοδικό που εξέδιδε ο Έλληνας εφοπλιστής Γιάννης Χατζηπατέρας, μετέπειτα κουμπάρ

μηχανη εσπρεσσο τιμη

Τα Εξάρχεια κινδυνεύουν να μετατραπούν σε γκέτο αναφέρει σε ερώτηση προς τους υπουργούς Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή και υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, η Ντόρα Μπακογιάννη και υποστηρίζει ότι υπάρχει «ανικανότητα της κυβέρνησης να εμπεδώσει αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες και τους εργαζόμενους στην περιοχή των Εξαρχείων». μηχανη εσπρεσσο τιμη Στην ερώτησή της η κ. Μπακογιάννη, επικαλείται την απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ να αναστείλει τη λειτουργία του υποκαταστήματός τους στα Εξάρχεια, εξαιτίας των κακόβουλων και βανδαλιστικών επιθέσεων στο κατάστημα και την απόφαση της διοίκησης του ΟΑΣΑ να μετακινήσει τη στάση τηλεματικής από το Πολυτεχνείο προς το Αρχαιολογικό Μουσείο. ξυλινο κρεβατι σπιτακι «Η αδυναμία της κυβέρνησης να αστυνομεύσει την περιοχή την καθιστά "άβατο", και την παραδίδει στα χέρια περιθωριακών ομάδων, εξτρεμιστών και του υποκόσμου» αναφέρει η κ. Μπακογιάννη και ερωτά τους συναρμόδιους υπουργούς, «σε ποιες ενέργειες σχεδιάζουν να προβούν, προκειμ